Buurt

In de directe omgeving zijn er in de afgelopen jaren veel jonge gezinnen komen wonen. Doordat de tuin zijn ingang bij de Veenplasweg heeft, vormt het een aantrekkingspunt voor de buurtkinderen. De Veenplasweg is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. De kinderen spelen daardoor al vanaf hele jonge leeftijd samen op straat. Dit is de belangrijkste reden voor ons om verdrietig te zijn over ons vertrek. Het samen spelen is enorm gezellig.

De buren zijn verder allemaal erg aardig. Er worden geen deuren platgelopen, maar we houden elkaars huis wel goed in de gaten als er iemand op vakantie is. Dit voelt veilig en geborgen.

Westlaren is een gemoedelijke wijk waar veel gezinnen wonen. Er zijn maar liefst 3 basisscholen en een crèche. Ons huis staat op steenworp afstand van zowel de speeltuin als het buurthuis. Naast de speeltuin is een buurtsuper. Westlaren ligt direct bij de afslag naar de N34. Dit scheelt qua reistijd een hele tocht door het dorp en je bent daardoor snel in Groningen of Assen. Verder ligt Westlaren tegen Schipborg aan, waardoor je binnen een paar minuten fietsen in de prachtige natuur staat. Je kunt ook heerlijk wandelen door de bossen van Lentis.